candy crush saga Kombolar

Kombolar yapın
Paketlenmiş şeker ve çizgili şeker kombinasyonu ile donut ve çizgili şeker kombinasyonu oyunda daha fazla şeker yok etmeniz için en iyi hamledir. Bu kombinasyonlardan herhangi birini kullandığınızda bölümdeki şekerlerin neredeyse yarısını yok edebilirsiniz.
Bu sayede jöleleri temizlemeye yetişemediğiniz yerlerde boşluklar oluşacak ve bütün jöleleri temizleme imkânına sahip olacaksınız. 181. Seviyede bulunan ve ulaşılması imkansız karelere bu kombinasyonlar yardımı ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca, iki adet paketlenmiş şekeri yan yana denk getirirseniz ve ikisinin yerini değiştirirseniz 6x4 alan gibi büyük bir alanı temizlemiş olursunuz.
Şeritlere dikkat edin.
Şekerler, son şeker hareket ettikçe bir önceki formatı tamamlamak için aynı yönde sıralanmıştır. Eğer bir şekeri yatay olarak taşırsanız, o şeker yatak bir şerit yaratacaktır. Bu da şekerlerin yatay olarak yok olmasını sağlayacaktır.

0 yorum:

Copyright © 2012 Candy Crush Hile,Candy Crush Hileleri
facebook oyun hileleri candy crush saga hileleriAndroid Oyun Hileleri Dragon city gems hilesi Criminal Case Hile Dragon city yemek hilesi