Candy Crush Saga android can hilesi

Candy Crush Saga‘yı çok seviyor, ancak can beklemekten bir hal oluyorsanız size iyi bir haberimiz var. Artık Facebook arkadaşlarınızdan can dilenmenize gerek kalmadı. Candy Crush Saga‘yı iOS ya da Android cihazlardan oynuyorsanız, inanılmaz kolay bir yöntemle, hiç beklemeden 5 can elde edebilirsiniz.
Candy Crush Saga’da kolayca can kazanmak için tek yapmanız gereken, cihazınızın saatini ileri almak. Hileyi uygulamak için önce Candy Crush Saga’ya girip canlarınızı bitirene kadar oynayın. Sonra Ayarlar menüsünden Tarih ve Saat bölümüne ulaşıp cihazınızın saatini iki ya da üç saat ileri ayarlayın. Bu işlemle canlarınızın anında tamamlandığını göreceksiniz.
Bu basit hileyi sizler denemeden önce söylememiz gereken birkaç detay var. Öncelikle, cihazınızın saatini değiştirmek için otomatik saat ayarlama özelliğini kapatmanız gerekmektedir, bu detayı unutmayın. Bunun dışında, saati ya da tarihi ileri alıp 5 canı aktif ettikten sonra tavsiyemiz, otomatik saat ayarlama özelliğini yeniden açmanız yönündedir. Bu işlemi gerçekleştirmezseniz, bir sonraki canın “1983948:85″ gibi uçuk bir süre sonucunda geldiğini görebilirsiniz.

0 yorum:

Copyright © 2012 Candy Crush Hile,Candy Crush Hileleri
facebook oyun hileleri candy crush saga hileleriAndroid Oyun Hileleri Dragon city gems hilesi Criminal Case Hile Dragon city yemek hilesi